Cercle verliest galamatch van Al-Zamalek

Kristof Blomme

Cercle Brugge heeft een galamatch tegen het Egyptische Al-Zamalek met 1-2 verloren. Snelders zorgde voor het thuisdoelpunt.

Bij Cercle begon Kristof Snelders voorin met De Smet en Gombami in steun. Na een halfuur voetballen was het raak voor de bezoekers. Een voorzet van Razek werd ingekopt door El Abdy. De Smet en Gombami kregen nog goede kansen, maar scoren lukte Cercle niet voor de pauze.

Na twintig minuten in de tweede periode werd invaller de Sutter weggestuurd door Serebrennikov. De belofteninternational miste de opgelegde mogelijkheid. Twee minuten later kwam Cercle dan toch op gelijke hoogte. Snelders mikte een voorzet van Serebrennikov voorbij de bezoekende goalie. Tien minuten voor affluiten stuurde Emam uitblinker Ali weg. De aanvaller liet deze mogelijkheid niet liggen en zette meteen de eindstand op het bord.