Defour wijst Ajax af

Thomas Dubois
| 0 reacties
Defour wijst Ajax af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als vorig jaar in het tussenseizoen werd Standard-speler Steven Defour ook nu gepolst door Ajax. Toen zorgde dat voor heel wat opschudding. De Amsterdammers zijn op zoek naar een opvolger voor de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder, die willen ze vinden in de persoon van de kersverse kapitein van de Rouches.
 
De interesse dateert al van eind vorige week, toen werd een eerste keer contact opgenomen met de manager van Defour. “Het zoekt een vervanger voor Sneijder en Defour kwam meteen in beeld. Ik heb met Steven gesproken en hij was er snel uit: hij vindt het gewoon niet kunnen om nu Standard te verlaten”, vertelt manager Stefani aan Sporza. Daarna heeft Ajax nog eens persoonlijk met de speler gebeld, maar die heeft hen uitgelegd dat het te vroeg is.
 
“We hebben deze week open kaart gespeeld met Standard”, gaat de manager verder. “De club weet van de gesprekken van Ajax.” Defour sluit niet uit dat mocht de interesse er op het einde van het seizoen nog zijn, dat hij dan de stap zet. Dan heeft hij nog drie jaar contract. Ook vorig seizoen toonde Ajax al eens z’n interesse in de speler. Dat zorgde toen voor heel wat commotie.
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties