Atlético Madrid bijna in volgende ronde

Kristof Blomme

Atlético Madrid lijkt dit seizoen één van de favorieten om de Uefa Cup binnen te rijven. Toch moeten de Spanjaarden in de laatste voorronde aantreden. In Spanje werd Vojvodina gemakkelijk met 3-0 huiswaarts gestuurd.

Bij de thuisploeg begonnen Luis Garcia en Reyes op de bank. Maniche, Maxi Rodriguez, Forlan en Agüero begonnen wel in de basis. Atlético had voortdurend balbezit, maar aanvankelijk werden heel wat kansen de nek omgewrongen. Tot Agüero na een knappe solo Rodriguez bediende, tien minuten voor de pauze. Hij zorgde met een gekruist schot voor de openingstreffer.

Na enkele minuten in de tweede helft moest Vojvodina met tien man verder, nadat Milutinovic een tweede gele kaart pakte. Uiteindelijk kon Atlético de marge nog wat groter maken. Op het uur verdubbelde Forlan de voorsprong. Hij trapte het leer, via het been van een bezoekende verdediger, binnen. Een kwartier voor het einde pikte ook uitblinker Agüero nog zijn doelpunt mee op aangeven van Forlan.