Analyse Jovanovic zet zich op eerste plaats

Dirk Pieters
| 0 reacties
Jovanovic zet zich op eerste plaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals iedere maandag zet Voetbalkrant.com de topschutters in de spotlight. Ook dit keer is het klassement van de goalgetters na het weekend weer lichtjes gewijzigd. Christophe Grégoire wist zoals iedere week opnieuw te scoren voor AA Gent, maar werd voorbij gevlogen door Milan Jovanovic

Gregoire was opnieuw goed voor een treffer tegen Zulte Waregem en brengt zo zijn totaal nu op vijf treffers. De hamvraag is nu wanneer de creatieve linkerflankspeler een selectie bij de Rode Duivels op zak mag steken.

De eerste plaats is nu echter voor Milan Jovanovic. De Serviër wist zaterdag drie schitterende doelpunten te maken in de match tegen Roeselare. Met zes doelpunten staat Jovanovic alleen op kop van het klassement. Standard zit nu aan een gemiddelde van vier goals per wedstrijd en haalt zo de twaalf op twaalf binnen.

Charleroi trok dit weekend naar Sint-Truiden. De man van de match was ongetwijfeld Joseph Akpala die met zijn hattrick de drie punten voor de Waalse club binnenhaalde. De sterke aanvaller staat op de derde plaats met vier doelpunten.

De topschutter van vorig jaar, François Sterchele blijft voorlopig op twee treffers steken, maar Club Brugge trekt maandagavond naar KV Mechelen, benieuwd of hij zijn aantal de hoogte in kan jagen.

FC Brussels en Sint-Truiden bengelen onderaan het klassement, niet verwonderlijk omdat geen van beide ploegen in vier speeldagen wist te winnen. Vooral de spelers van FC Brussels zullen niet snel te zien zijn in het topschuttersklassement. De club wist nog maar een keer te scoren op vier speeldagen.  [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties