Pantanelli en Bocchetti naar de Serie B

Pantanelli en Bocchetti naar de Serie B
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Armando Pantanelli (foto) en Antonio Bocchetti gaan volgend seizoen aan de slag in de Serie B bij respectievelijk Avellino en Frosinone. Pantanelli wordt door Catania definitief verkocht en tekende een contract voor twee seizoenen terwijl Frosinone slechts 50% van de transferrechten van Bocchetti van Parma overneemt.
 
Pantanelli was drie seizoenen lang de vaste doelman van Catania, maar moest deze zomer ineens weg door de komst van Albano Bizzarri. De 37-jarige doelman diende deze zomer zelfs klacht in tegen zijn Siciliaanse werkgever wegens discriminatie en pesterij. Eerder verdedigde hij ook al het doel van Reggiana, Olbia, Carpi, Inter, Fidelis Andria, Perugia, Cosenza en Cagliari.
 
Bocchetti zal het komende seizoen te zien zijn in het shirt van Frosinone. Parma heeft wel nog vertrouwen in de 27-jarige verdediger, want het verlengde vlak voor de transfer zijn contract met een seizoen tot 30 juni 2010. Afgelopen seizoen kwam hij 18 maal in actie.
 
Verder kan Voetbalkrant.com u melden dan Siena zich versterkt heeft met Maximiliano Re. De 20-jarige middenvelder komt over van Rosario Central, maar er werden nog geen details omtrent de transfer bekend gemaakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties