Ivanovic op weg naar Juventus

Ivanovic op weg naar Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus heeft zijn pijlen gericht op Branislav Ivanovic om hun verdediging te versterken. De interesse was er deze zomer al, maar ondanks het sluiten van de transfermarkt blijft de Turijnse club de Serviër volgen. Lokomotiv Moskou zou voor de transfer 9 miljoen euro ontvangen terwijl er voor de centrale verdediger een contract voor vijf seizoenen klaar ligt.
 
Ivanovic is een stevige centrale verdediger die als pluspunt heeft dat hij ook technisch goed uit de voeten kan. Afgelopen zomer was hij actief op het EK voor Beloften en werd hij verkozen in de ploeg van het tornooi. Valeriy Gazzaev, coach van concurrent CSKA Moskou, liet al weten dat de 23-jarige Serviër klaar is voor de overstap naar het Italiaanse voetbal.
 
Er zijn echter nog figuren die de overstap als positief zien. Sinisa Mihajlovic, assistent-coach bij Inter en genoemd als nieuwe bondscoach van Servië, wist te vertellen dat Ivanovic binnen twee jaar één van de beste verdedigers ter wereld zal zijn en dat hij bij Juventus meteen een basisplaats zou krijgen. Ivan Pelizzoli, momenteel ploeggenoot van Ivanovic, beweert dan weer dat hij lijkt op Gianluca Zambrotta maar fysiek beter is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties