Hassan: 'Komende drie wedstrijden cruciaal'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hassan: 'Komende drie wedstrijden cruciaal'
Foto: © SC

Anderlecht speelt zondagavond thuis tegen AA Gent. De opdracht is vrij simpel: winnen. Ook Ahmed Hassan beseft dat het niet anders kan.

"De komende drie wedstrijden -AA Gent, Hapoel Tel Aviv en Cercle Brugge- worden cruciaal. Drie héél belangrijke matchen. We komen uit een moeilijke periode, maar we blijven een grote club, die er staat als het moet. Ik hoop alleen dat het eens ophoudt met al die blessures. Hopelijk kan Frutos eindelijk starten, hopelijk komt ook Mpenza snel terug. Vooral de match van zondag tegen AA Gent, wordt heel belangrijk. Als we die kunnen winnen, zal dat ongetwijfeld een bevrijdend effect hebben voor wat volgt."

Denkt Hassan wel eens aan de Gouden Schoen, waarvoor hij toch vaak getipt wordt? "Ik hoop echt dat ik de Gouden Schoen zal winnen, het zou een heel mooi moment zijn in mijn carrière. Ik wil er het maximum voor doen. Ik besef dat ik de Gouden Schoen alleen kan winnen als ik de ploeg veel bijbreng, maar ik hang ook af van het niveau van de hele ploeg. Als ik de Gouden Schoen win, zal dat niet alleen een eer zijn voor mezelf, maar voor heel de ploeg. Er wordt gestemd in december, zeg je? Dan hebben we nog wat tijd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties