Ook Inter heeft Biglia op het oog

Ook Inter heeft Biglia op het oog
Foto: © SC

ANDERLECHT – Lucas Biglia is dezer dagen hot in Europa. Nadat de Spaanse media de afgelopen dagen meldde dat zowel Atletico Madrid en FC Barcelona de middenvelder zullen volgen, is ook zijn naam gevallen in Italië. Immers ook Inter zou de Argentijn op hun lijstje staan hebben.
 
RSC Anderlecht is dit seizoen aan een wisselvallig seizoen bezig. Biglia is één van de weinige spelers die sinds het begin van het seizoen een constant niveau haalt en waarop coach Frank Vercauteren kan rekenen. De centrale middenvelder was echter enorm teleurgesteld na het missen van de Champions League en sprak in de dagen daarna voor het eerst over vertrekken. Volgens de Italiaanse pers zou de marktwaarde van de Argentijn op 5 miljoen euro liggen.
 
Bij Inter is men met het oog op volgend seizoen op zoek naar centrale middenvelders. Patrick Vieira lijkt na enkele uitspraken en handelingen misschien nog deze winter te vertrekken, terwijl Olivier Dacourt niet eerste keus is. Daarnaast schieten nog enkel Esteban Cambiasso en Dejan Stankovic over, waarbij eerstgenoemde toch als vrij blessuregevoelig mag beschouwd worden. Met de Argentijnse enclave die onder meer bestaat uit Javier Zanetti, Walter Samuel, Esteban Cambiasso, Julio Ricardo Cruz en Hernan Crespo zou Biglia ook niet veel tijd nodig hebben om zich aan te passen bij Inter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties