Ceulemans en Van Veldhoven: 'Geen strafschop'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ceulemans en Van Veldhoven: 'Geen strafschop'
Foto: © SC

Harm Van Veldhoven toonde na de wedstrijd begrip voor de ontgoocheling bij zijn collega Jan Ceulemans. "Normaal moet ik als trainer bij zo'n strafschopfase zeggen dat ik het niet goed gezien heb. Ik zal dat dan maar doen zeker", gaf ook hij toe dat de scheidsrechter het niet bij het rechte eind had.
 
"Ik ben blij met de drie punten, maar een gelijkspel was een juiste uitslag geweest. We hebben Westerlo goed opgevangen met een goede organisatie. In de eerste helft toonden we te weinig diepgang en stonden we niet goed op de standaardsituaties. We pakken dan ook op een vrije trap een tegendoelpunt", aldus Van Veldhoven. "Na de rust was het beter. We zochten meer de hoeken op en scoren op een stilstaande fase."
 
Ceulemans trad Van Veldhoven bij dat een gelijkspel de enige juiste uitslag was. "Het punt was ook verdiend geweest, maar je krijgt in voetbal niet altijd wat je verdient", haalde hij een hogenhuis cliché boven. "De scheidsrechter heeft de intentie om de speler een gele kaart te geven, maar legt de bal toch op de stip. Het is meestal moeilijk te zien, maar ik ben er zeker van dat het geen strafschop was. Maar ja, dit hoort bij het voetbal zeker." [AN]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties