De Winter: 'Hier ga ik wakker van liggen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
De Winter: 'Hier ga ik wakker van liggen'
Foto: © SC

Een dubieuze strafschop in de slotfase bezorgde Germinal Beerschot in extremis de drie punten. Stephane Breda wou Vincenzo Verhoeven een gele kaart geven voor een schwalbe, maar legde op aangeven van de lijnrechter de bal op de stip. Hernan Losada nam het cadeau met beide handen aan en schoot de penalty feilloos voorbij Yves De Winter in doel.
 
"Miserie, miserie, miserie", reageert de 20-jarige doelman. "Hier ga ik toch een nachtje van wakker liggen. Hoewel ik er niet veel aan kan doen, voel ik mij toch verantwoordelijk voor deze nederlaag. Hij tikt de bal weg en wil tegen me aanlopen. Hij heeft het slim gespeeld. Dat iedereen zegt dat het geen strafschop is, daar koop ik niks mee. Als ik niet uitkom is er geen strafschop, maar schiet hij hem misschien wel binnen."
 
Ook aan het eerste doelpunt kon De Winter niet veel doen. "Ze komen de eerste keer voor doel en ze scoren. Dat zijn lastige wedstrijden voor een keeper. Je hebt niets te doen en moet zien dat je klaar bent om je taak doen. Volgende week op Anderlecht zal ik alvast meer werk krijgen." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties