Priske in belangstelling van Brondby

Priske in belangstelling van Brondby
Foto: © SC

Volgens de Deense pers heeft Brondby meer dan gewone interesse in Brian Priske. In één adem wordt er meteen bijgezegd dat de 30-jarige rechtsback van Club Brugge niet weigerachtig zou staan tegenover een terugkeer naar zijn vaderland.
 
Priske keerde in de zomer van 2006 terug naar België nadat hij een jaar voor het Engelse Portsmouth voetbalde. De Deen eiste meteen de rechtsbackpositie op, maar haalde nooit zijn niveau van bij Racing Genk. Meermaals was er in het Jan Breydelstadion al een fluitconcert aan zijn adres te horen en Kevin Roelandts leverde zelfs openlijk kritiek aan zijn adres, wat hem uiteindelijk wel zijn plaats in de A-kern koste.
 
Priske staat niet op het lijstje van spelers die tijdens de winterstop mogen vertrekken. Het is echter niet ondenkbaar dat Club Brugge hun speler bij een goed bod toch laten gaan. Een bod moet er alleszins zijn, want Priske heeft nog een contract tot 30 juni 2010. Met Jörn Vermeulen en Gertjan De Mets zijn er echter al twee spelers die hun kunnen hebben getoond op de rechtsback en als opvolger kunnen doorgaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties