Lamah: 'Denk niet meer aan Anderlecht'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lamah: 'Denk niet meer aan Anderlecht'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat goed met onze landgenoot Roland Lamah bij het Nederlandse Roda JC. Afgelopen weekend scoorde hij zijn zesde en zevende seizoenstreffer. In de krant Het Nieuwsblad geeft hij aan dat het goed met hem gaat.

Roda JC huurt de 20-jarige Roland Lamah van landskampioen Anderlecht. De Brusselaars hebben eerder al aangegeven dat ze de linkspoot graag zouden terughalen in de winterstop, maar contractueel lijkt dat niet mogelijk.

"Ik blijf zeker tot het einde van dit seizoen bij Roda JC voetballen. Ik denk niet dat mijn contract een vervroegde terugkeer naar Anderlecht mogelijk maakt. Eigenlijk denk ik niet eens meer aan Anderlecht", spreekt Lamah straffe taal.

"Het cultuurverschil met België is erg groot. Hier wordt nogal wat afgescholden op training. Ik moest daar eerst aan wennen, maar nu kijk ik daar niet meer van op. In het begin moest ik me ook aanpassen aan de manier van voetballen van Roda JC, maar ondertussen gaat ook dat al goed", besluit Lamah.

Anderlecht leent momenteel ook een andere speler uit aan Roda JC. Ook met de Ivoriaanse verdediger Cheikh Tioté gaat het prima in Nederlands Limburg. Tioté speelt momenteel als verdedigende middenvelder in Kerkrade en was tegen Vitesse Arnhem één van de uitblinkers. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties