De Boeck: 'We hadden vroeger moeten scoren'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Boeck: 'We hadden vroeger moeten scoren'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge speelde gisteren weer een wervelde partij op de akker van het Jan Breydelstadion tegen Excelsior Moeskroen. 'Les Hurlus' werden met een 3-0-verliesbeurt weer huiswaarts gestuurd. Cercle-trainer De Boeck was tevreden over zijn team.

Cercle Brugge leverde gisteren tegen die andere seizoensrevelatie, Excelsior Moeskroen, een puike partij af. Vooral de eerste helft was opnieuw van hoge kwaliteit. Geen wonder dat coach Glen De Boeck tevreden was na de wedstrijd, al vond hij dat zijn team veel vroeger had moeten scoren.

"Ik ben geen doemdenker maar even vreesde ik weer voor het scenario van tegen Club Brugge. We hadden sneller moeten scoren. We moesten lang wachten op die eerste goal, maar na een foutje kwamen op slag van rust zelfs op 2-0 en dat was dan natuurlijk perfect. Ik wees er mijn spelers tijdens de rust op dat ze maar karig beloond waren. Ook in de tweede helft was de balcirculatie prima bij ons. Toch was het weer wachten op die verlossende derde goal, vandaar mijn hese stem", aldus De Boeck in de krant Het Nieuwsblad.

Tom De Sutter scoorde gisteren zijn zesde doelpunt van het seizoen voor groenzwart. Na een lange inspanning van Anthony Portier duwde hij de bal net voor de lijn in doel. "Ik heb me verontschuldigd bij Anthony omdat ik misschien zijn goal afpakte. Ik dacht dat er nog iemand in mijn rug zat die de bal nog zou kunnen keren. Anthony begreep het wel. Hij beseft dat ik wordt afgerekend op het aantal doelpunten en hij op zijn verdedigende werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties