Jarosik kan terug naar Rusland

Luc Goderis
| 0 reacties
Jarosik kan terug naar Rusland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jiri Jarosik zou volgend seizoen wel eens opnieuw in Rusland kunnen spelen. Kriliya Sovetov stopt het immers niet onder stoelen of banken dat ze de Tsjech willen inlijven.

Voormalig CSKA Moskou-middenvelder Jiri Jarosik staat in de schijnwerper bij Kriliya Sovetov, maar de Tsjech houdt vooralsnog de boot af.  "Ik weet dat ze me in Samara graag in hun rangen zouden zien, maar voor mij is het nog te vroeg om over een eventuele overgang te praten", zei Jarosik aan het Russische dagblad Sports Express.
 
"Ik heb het zopas afgelopen Russische seizoen gevolgd en heb gezien dat Kriliya een heel jaar lang tegen de degradatie heeft moeten vechten.  Ondertussen is Leonid Slutsky er de nieuwe trainer en het is duidelijk dat hij me in zijn team wil.  Toen hij destijds trainer was bij FK Moskou deed hij me ook al een voorstel, maar dat weigerde ik toen", aldus Jarosik.
 
"Op dit ogenblik ben ik een Celtic-speler en ik concentreer mij voor de volle honderd procent op Celtic.  Toch moet ik bekennen dat ik een terugkeer naar de Russische competitie wel zie zitten, maar dat komt voorlopig nog te vroeg", besloot de Tsjech.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties