Ook Aalborg en Kopenhagen volgen Priske

Nico Wieme
| 0 reacties
Ook Aalborg en Kopenhagen volgen Priske
Foto: © SC

Gisteren meldden wij u al dat de Deense rechtsachter Brian Priske in de belangstelling staat van Brøndby. Vandaag blijkt dat ook Aalborg en FC Kopenhagen in de Club Bruggeverdediger geïnteresseerd zijn.

Brian Priske heeft de clubs maar voor het uitkiezen. Naast het eerder vernoemde Brøndby IF zouden nu ook Priskes ex-club Aalborg en FC Kopenhagen belangstelling voor hem tonen. Jorn Hanssen, advocaat van de Deense rechtsachter, geeft meer uitleg hierover in de Deense krant BT. “Ik weet dat Brøndby al eens geïnformeerd heeft bij Brian, net als twee andere Deense topclubs. Hijzelf staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar Denemarken.”
 
Lynge Jacobsen, sportief directeur bij Aalborg, geeft de interesse toe. “Ik bevestig dat wij bij Brian eens gepolst hebben, maar er is nog niet onderhandeld.” Na de wedstrijd tegen Anderlecht is Hanssen van plan om met Priske over zijn toekomst te praten. Club Brugge zelf blijft er rustig onder, want het heeft nog van geen enkele geïnteresseerde club iets gehoord. De 30-jarige Deen ligt nog tot 2010 onder contract.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties