Bod Anderlecht op Carney is te laag
Redactie
| 0 reacties
Bod Anderlecht op Carney is te laag
Foto: © SC

RSC Anderlecht zal een beter bod moeten uitbrengen op David Carney wil het de 23-jarige middenvelder effectief binnen halen. De landskampioen moet echter ook op zijn hoede zijn voor interesse van andere clubs.

Anderlecht bracht al een bod van 3,3 miljoen euro bij Sheffield United uit, maar voorzitter Kevin McCabe verwees het voorstel naar de prullenmand. Met interesse van onder andere Bayern München, VfL Bochum en 1.FC Kaiserslautern zal het wellicht moeilijk worden om de Australische international binnen te halen waarvoor Sheffield afgelopen zomer amper 71500 euro aan Sydney FC betaalde.
 
“Het is waar dat er interesse is en als het evolueert naar iets meer dan gewone interesse dan zal het moeilijk zijn om dat te negeren”, wist Carney te melden. “Ik ben echter heel gelukkig in Yorkshire. De laatste acht wedstrijden ben ik in de basis gestart en ik voel me steeds beter en beter elke keer dat ik speel. Ik laat mijn zakenwaarnemer de zaken behandelen en ik concentreer mij enkel met wat ik doe op het veld.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties