Sydney informeert naar Colosimo

Sydney informeert naar Colosimo
Foto: © SC

Het driejarig contract van Simon Colosimo loopt eind dit seizoen af en dat hebben ze geweten in Australië. De kapitein van Perth Glory is gewild door diverse clubs en Sydney FC heeft als eerste club officieel geïnformeerd.

Sydney is al bezig aan de voorbereiding voor volgend seizoen en daarin zal het Juninho moeten vervangen. De 28-jarige Colosimo staat aan de top van het wenslijstje. Sydney is tot nu toe de enige ploeg die zijn interesse heeft bekend gemaakt, maar ook Central Coast Mariners, Wellington Phoenix en Adelaide United zijn geïnteresseerd. Daarnaast heb je nog de ploegen Townsville Thunder en Gold Coast Galaxy die volgend seizoen hopen toe te treden tot de A-League en die zouden de middenvelder dan graag in hun kern hebben.
 
“Het is tof om te weten dat je gewild bent en wanneer je realiseert dat er een beetje interesse in je is, dan geeft dat een beetje extra zekerheid die elke speler wil”, gaf Colosimo zijn mening over de interesse. “Ik heb veel vertrouwen in mijn zakenwaarnemer en ik laat alles aan hem over. Op het einde van het seizoen zal ik alles overlopen en een beslissing maken. Ik heb geen grote haast.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties