Broeckaert: 'Losada maakt het verschil'

Nico Wieme
| 0 reacties
Broeckaert: 'Losada maakt het verschil'
Foto: © SC

De beste Argentijn in de Jupiler League loopt momenteel niet rond bij landskampioen Anderlecht, maar is te bewonderen bij Germinal Beerschot. Hernan Losada maakte gisteren indruk in de wedstrijd tegen Moeskroen.

Tijdens de persconferentie na de wedstrijd stak bezoekend coach Geert Broeckaert (foto) zijn bewondering voor Hernan Losada niet onder stoelen of banken. “Losada heeft bij Germinal Beerschot het verschil gemaakt”, sprak Broeckaert. “In mijn tijd als voetballer heb ik Juan Lozano meegemaakt, maar ik denk dat deze jongen nog completer is. Het is een verdiende overwinning voor Germinal Beerschot, maar de cijfers zijn overdreven.”
 
GBA-trainer Harm Van Veldhoven bekende dat Moeskroen ook wel aanspraak kon maken op een doelpunt. “In de tweede helft hadden we even een moeilijke periode, maar de derde goal bracht rust”, aldus de Antwerpse trainer. “Het belangrijkste is dat we dat de drie punten gepakt hebben op een manier die gezien mag worden en dat we een fantastische reeks hebben neergezet”, besloot Van Veldhoven. De Ratten hebben nu al acht competitiewedstrijden na elkaar gewonnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties