Koeman wil Stekelenburg naar Spanje halen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koeman wil Stekelenburg naar Spanje halen
Foto: © SC

Ronald Koeman is niet tevreden over zijn doelmannen. Daarom zou de ex-trainer van PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam graag Maarten Stekelenburg naar het Estadio Mestalla halen.

Het is de niet altijd betrouwbare Spaanse sportkrant AS die met het nieuws op de proppen kwam. Maarten Stekelenburg zou het doelmannenprobleem van zijn landgenoot Ronald Koeman moeten oplossen bij het noodlijdende FC Valencia. 

Koeman besliste vorige week om clubmonument Santiago Cañizares op de transferlijst te zetten. Zijn Duitse doublure Timo Hildebrand maakt vooralsnog geen zekere indruk en José Luis Mora, de derde doelman, blunderde afgelopen weekend tegen Real Zaragoza (2-2-gelijkspel, red). 

De Spaanse sportkrant weet niet of Valencia zinnens zou zijn om Stekelenburg volgende maand tijdens de wintertransferperiode al naar de sinaasappelstad te halen. AS is wel zeker dat de 25-jarige Ajax-doelman de voorkeur geniet van Koeman. Momenteel is Stekelenburg bezig aan zijn zevende seizoen bij de Amsterdammers. Hij stond al 103 competitieduels onder de lat van Ajax. Wellicht wordt de Haarlemmer na het EK van volgend jaar eerste doelman van Oranje als Edwin Van der Sar ermee ophoudt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties