Niet onze beste ref gaat naar het EK

Yves Dekoning
| 0 reacties
Niet onze beste ref gaat naar het EK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant vroeg zijn lezers wie de beste Belgische scheidsrechter van het moment is. Blijkbaar steken twee refs er torenhoog bovenuit.

De Rode Duivels kwalificeerden zich niet voor het EK in Zwitserland en Oostenrijk. Scheidsrechter Frank De Bleeckere zal er, samen met zijn assistenten, de Belgische eer hoog moeten houden. Toch is onze internationale ster volgens de lezers niet onze beste scheidsrechter. Maar liefst 59% van de stemmers vindt dat Jérôme Efong Nzolo het fluitje het best hanteert. De Bleeckere volgt kreeg 31% van de stemmen achter zijn naam. Nummer drie Paul Allaerts volgt met amper 2% op grote afstand van het topduo.
Nzolo is amper één seizoen op het hoogste niveau aan de slag. Voor zijn komst naar België was hij in zijn geboorteland Gabon één van de beste refs. Ook hier maakte hij een blitzcarrière waardoor hij reeds op 31-jarige leeftijd in de Jupiler League mocht debuteren. Als hij op dit niveau blijft presteren, wacht hem ongetwijfeld een grote international loopbaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties