Devroe: 'Nog niet gepraat met Evens'

Nico Wieme
| 0 reacties
Devroe: 'Nog niet gepraat met Evens'
Foto: © SC

Eerder op de dag kon u lezen dat Westerloverdediger Bernt Evens volgens Gazet van Antwerpen een contract van drie jaar kan tekenen bij Club Brugge. Sportmanager Luc Devroe ontkent dat gerucht.

Bernt Evens is in juni einde contract bij VC Westerlo. Dat betekent dat hij transfervrij kan vertrekken. Gazet van Antwerpen meent te weten dat Club Brugge de volgende halte van de Westelse verdediger wordt. Hij zou er een contract voor drie jaar tekenen. Ook Racing Genk zou de 29-jarige speler willen aantrekken, maar blauw-zwart zou zich het slagvaardigst getoond hebben. Bij Club zou Evens de concurrentie moeten aangaan met Michael Klukowski, die onlangs zijn contract verlengde tot 2011.
 
Evens speelt nu zijn derde seizoen bij Westerlo. In 2005 kwam hij over van Antwerp. De verdediger wou zelf niet reageren op het nieuws. Logisch als u weet dat Westerlo in competitieverband nog twee keer tegen Club Brugge moet spelen. Sportmanager Luc Devroe van Club Brugge wou wel een reactie kwijt. “Het is mogelijk dat we interesse tonen voor Bernt Evens, maar we hebben nog niet gepraat”, liet hij weten aan Sporza.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties