Nabeschouwing heenronde

Van den Broeck Kathy
| 0 reacties
Nabeschouwing heenronde
Foto: © SC

Wezemaal kon geen vuist maken tegen Anderlecht, iets wat we tussen de regels hebben laten verstaan. Hierdoor nestelt Anderlecht zich op de tweede plaats, op zeven punten van Tienen.

 

Tienen, ongeslagen, mocht alle topwedstrijden in eigen suikerstad afwerken. Gaan zij even overduidelijk handelen op de verplaatsingen? Menige clubs wachten ongeduldig op het horen vallen van de eerste steken, maar zullen hun wensen in vervulling gaan? We hebben ons net verwend met de aankoop van een glazen bol, doch we moeten de lezer wel op de hoogte stellen dat we geen getuigschrift van bekwaamheid in het gebruik ervan kunnen voorleggen.

 

Volgende zaterdag kunnen we al meer duidelijkheid krijgen met de ontmoeting Anderlecht-Standard. Volgens onze interpretatie zullen de drie punten op de “Kleine Heizel” blijven zodat Tienen, speling van het lot, op datzelfde Anderlecht op speeldag 24 haar eerste titel als definitief kan binnen halen. Maar zien we in de hoeken (?) van onze bol ergens geen puntenverlies vanwege Anderlecht? In dat geval valt OHL (speeldag 23) de eer thuis de nieuwe landskampioen te mogen feliciteren.

Anderlecht zien we duidelijk als vice-kampioen (volgens onze interpretatie althans). De namen van Wezemaal en Standard schuiven over mekaar op de derde plaats. Mogen we raden dat ons bolleke een lichte voorkeur geeft voor Standard?

 

Onderaan in het klassement niet veel goeds te bespeuren voor Kontich al hopen we hier totaal scheel te zien. Wel is er een bikkelhard gevecht tussen meerdere clubs aan de gang om van de voorlaatste plaats weg te blijven. De spanning is zo groot dat ons bolleke barst. Tja, die spullen van tegenwoordig hebben ook niet meer de  kwaliteit van vroeger.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties