Deflandre geschokt omdat hij weg moet

Nico Wieme
| 0 reacties
Deflandre geschokt omdat hij weg moet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Deflandre kreeg bij FC Brussels te horen dat hij mag opkrassen en dat had de rechtsachter duidelijk niet zien aankomen. Met de Argentijn Ruben Gomez van Metalloerg Donjetsk staat er al iemand te trappelen om Deflandres positie in te nemen.

FC Brussels zet nog maar eens alle middelen in om in de terugronde meer punten te behalen dan voor Nieuwjaar. De kern zal gereorganiseerd worden en dat heeft zo zijn gevolgen voor bepaalde spelers. Zo vernamen Het Laatste Nieuws en Gazette des Sports dat Eric Deflandre niet meer gewenst is. De verdediger reageert geschokt op het nieuws. De ex-speler van onder andere Standard, Lyon en Club Brugge speelt nog maar sinds afgelopen zomer bij de Brusselaars.
 
“Voorzitter Vermeersch wil dat ik een kapitein à la Conceiçao wordt. Eén die naar zijn ploegmaats schreeuwt. Maar zo ben ik niet”, zegt Deflandre in Gazette Des Sports. “In december is hij voor de hele groep eens uitgevaren tegen me. Hij beweerde dat ik er geen zin meer in had.”
 
De rechtsback was daar uiteraard niet mee opgezet. “Dat heeft me in mijn integriteit geraakt, ik was geschokt. Ik ben 34 en geef me nog elke dag op training. Ik wacht op groen licht om met clubs te praten”, eindigt hij ontgoocheld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties