Beker van België vanavond live op Voetbalkrant

Thomas Dubois
| 0 reacties
Beker van België vanavond live op Voetbalkrant
Foto: © SC

Vanavond staan in de Beker van België de eerste vier van acht wedstrijden op het programma. Het belooft een spannende avond te worden.

De winterstop zit er voor een groot deel van de eersteklassers op, vanavond gaat de bal opnieuw aan het rollen. Met de achtste finales in de Beker van België, kent de terugronde z’n begin. Vanavond staan er vier wedstrijden op het programma en niet van de minste. Anderlecht kan maar beter een goeie start nemen, wil het met vertrouwen aan de competitie herbeginnen. Het krijgt daar de kans toe tegen Waasland dat het juridisch van Lokeren haalde.
 
AA Gent mag op bezoek bij Bergen, het Bergen waar ex-Gent-speler Herpoel onderdak vond. De doelman is op revanche belust en maakt zich op voor een speciale wedstrijd voor hem persoonlijk. In het Guldensporenstadion te Kortrijk vindt een duel plaats tussen twee teams waarbij een grote rivaliteit heerst, de fusieclub Zulte Waregem neemt het op tegen thuisploeg Kortrijk. Tot slot staat er een interessant duel op het programma tussen Germinal Beerschot en Oud-Heverlee Leuven.
 
Al deze wedstrijden zijn live te volgen op Voetbalkrant.com. Wij houden jullie op de hoogte van de kleinste gebeurtenis en natuurlijk ook van ieder doelpunt. De live volgen is niet moeilijk. U kan rechtstreeks naar het live venster gaan door op de homepagina op Open het live venster te klikken. Daar kan u de tussenstand van de wedstrijd volgen en zo een spetterende voetbalavond beleven achter uw scherm.
 
De live-wedstrijden op een rij:Anderlecht – Waasland (20u00)
Bergen – AA Gent (20u00)
Germinal Beerschot – OH Leuven (20u00)
KV Kortrijk – Zulte Waregem (20u30)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties