Scifo: 'Ben blij dat ik weer kan coachen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Scifo: 'Ben blij dat ik weer kan coachen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond neemt Excelsior Moeskroen het in het Gentse Ottenstadion op de Buffalo's. Voor Enzo Scifo is het de eerste competitiewedstrijd als nieuwe trainer van de Hurlus.

"Ik kom uit een heel moeilijke periode. Ik voelde me niet echt goed", steekt Enzo Scifo van wal in de krant Het Nieuwsblad. "Ik heb veel tijd nodig gehad om enkele persoonlijke gebeurtenissen te kunnen verwerken en het voetbal kon me niets meer schelen." De broer van Scifo is namelijk overleden.

"Ik miste het voetbalwereldje niet. Nu ben ik wel tevreden dat ik terug op een voetbalveld mag staan en coachen. Toen Moeskroen me contacteerde, heb ik meteen ja gezegd. Geld en de duur van het contract waren voor mij niet belangrijk", gaat Scifo verder.

Scifo is ook van mening dat hij mooie adelbrieven kan voorleggen als coach. "Bij Charleroi en Tubeke ben ik geslaagd. Met Charleroi werd ik negende en met Tubeke heb ik bijna de eindronde gehaald. Moeskroen zal dus heus niet mijn laatste trainersopdracht worden. Het is trouwens niet omdat ik ergens trainer wordt, dat de ploeg tien keer beter zal spelen", besluit de Italobelg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties