Tuteleers tekent dubbel contract

Steven Bologne
| 3 reacties
Tuteleers tekent dubbel contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser Berchem Sport kondigde enkele dagen geleden zijn eerste inkomende transfer aan. Middenvelder Bert Tuteleers zou volgend seizoen de rangen moeten versterken, zou … . De speler riskeert alvast een schorsing van de KBVB.

De 22-jarige Bert Tuteleers voetbalde in het verleden bij KV Mechelen en is momenteel aan zijn derde seizoen bezig bij KSV Bornem. Zijn goede prestaties op het veld deed de interesse oplaaien rond zijn persoon.
 
Berchem Sport wist de 1m85 grote speler al geruime tijd geleden vast te leggen voor de komende twee seizoenen. Twee weken geleden werd de transfer officieel bekend gemaakt. Nu blijkt dat de middenvelder vorig weekend ook tekende bij derdeklasser FCN Sint-Niklaas, en dus een dubbel contract op zak heeft. De bondsreglementen zijn in dit geval duidelijk, als er op de KBVB twee aansluitingen binnen komen riskeert de speler voor ruim zes maanden geschorst te worden.
 
In Berchemkringen reageerde men woedend op het nieuws. “Onze club zal zich deze week intern beraden over welke stappen we in deze zaak zullen zetten”, reageerde sportief verantwoordelijke Marc De Mulder gepikeerd. “We hebben onze uiterste best gedaan om deze speler een goed contract voor te leggen en nu flikt hij ons dit. We hebben twee degelijke spelers voor hem laten schieten. Laat het duidelijk zijn dat hij eerst bij ons tekende, het voorbije weekend besloot hij er een tweede te ondertekenen bij Sint-Niklaas. Aanvankelijk ontkende Tuteleers zelfs enig akkoord en dus heeft hij onze club belogen en bedrogen. Dit pikken wij alvast niet. Wij staan recht in onze schoenen, maar dat kan blijkbaar niet van iedereen gezegd worden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties