De strijd om oost-brabant
filip broos
| 1 reacties
De strijd om oost-brabant
Foto: © SC

Nu zondag staat in het Bergéstadion de derby tussen KVK Tienen en OH Leuven op het programma. De schok van oost-brabant.Beide ploegen gaan voor niets minder dan de overwinning.

De derby tussen KVK Tienen en OH Leuven leeft vooral bij beide supportersgroepen maar ook voor de beide elftallen. De suikerjongens willen absoluut deze match winnen om zo een nieuw elan te krijgen in het vooruitzicht van het seizoenseinde. De leuvenaars willen in Tienen de 3 punten meenemen naar den Dreef om zo zijn kansen gaaf te houden op de eindronde.

Deze derby is uiterst belangrijk voor de suikerjongens wil men niet verder afglijden in het klassement en zo in degradatiegevaar komen.  In een seizoen waarin KVK kreeg af te rekenen met tal van zware blessures is er een volgende zware blessure voor een speler, niemand minder dan David Vandecauter is 6 tot 8 weken buiten roulatie en zal dus meer dan waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie komen. 
Alweer een tegenvaller voor trainer Nassen die waarschijnlijk weer met zijn pionnetjes zal moeten schuiven dit ook mede door de schorsing van Steven De Pauw. Wie wel terug in de kern mag verwacht worden na zijn afwezigheid in Geel is Christophe Geebelen. Hopelijk vindt hij zijn vorm van de laatste weken terug en vindt hij de weg naar de netten.

De selectie: Schuermans, Wagemans, Lunenburg, Dello, Vanhees, Vandeput, Triantafallidis, Belme, Bogaerts, 
                   Bayock, Michael en Regis Lacroix, Geebelen, Konon, Radovanovic, Morreel en Vanarwegen.

OHL zakt af naar Tienen wetende dat het voluit voor de 3punten moet gaan wil men zijn kansen gaaf houden op de eindronde. 

Voor de leuvense fans wordt het nog even wachten om hun 'Toro' terug te zien op het veld want voor Ruytincx komt deze wedstrijd te vroeg. Deze laatste sukkelt met een letsel aan de adductoren en zal meer dan waarschijnlijk volgende week de training mogen hervatten. 
Het ontbreken van Bjorn 'El Toro' Ruytincx is alvast een zorg minder voor Tienen maar één meer voor trainer Rudy Cossey. Vraag zal zijn wie er in de spits mag plaatsnemen en zorgen dat de netten bol staan. Wat de keuze betreft heeft OHL nog een ouwe rot, niemand minder dan Toni Brogno in de kern.

De selectie: Boyen, Odoi, Ugo, Greven, Vastmans, Francis, Baghdad, Matton, Boi Boi, Brogno, Janssens, Vervoort,
                   Schoonjansen Ruttens
De wedstrijd wordt zondag afgetrapt om 15.00U in het bergéstadion en staat onder de leiding van Yuri Cosco;
Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties