Maaroufi: 'Overweeg terugkeer naar België'

Nico Wieme
| 0 reacties
Maaroufi: 'Overweeg terugkeer naar België'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahim Maaroufi overweegt om terug te keren op zijn beslissing om voor Marokko uit te komen. De Marokkaanse Belg kan zich niet verzoenen met de selectiepolitiek van zijn land.

FC Twentespelers Ibrahim Maaroufi en Karim El Ahmadi ontvingen afgelopen week een uitnodiging van de Marokkaanse bond voor het duel met Jong Guinee. Beide spelers weigeren echter op de uitnodiging in te gaan omdat ze niet akkoord gaan met de gang van zaken bij de bond.
 
“Karim en ik hebben samen besloten om niet naar Marokko te gaan”, zegt Maaroufi tegen VoetbalVandaag. “Karim is één van de beste middenvelders in de Eredivisie en krijgt geen uitnodiging voor het A-team. Het heeft veel weg van politiek.”
 
Maaroufi, die werd geboren in Brussel, besliste begin oktober vorig jaar om niet meer voor België uit te komen. De communautaire problemen tussen Vlamingen en Walen zouden daarvan aan de oorsprong gelegen hebben. De beloftevolle speler zou nu wel eens op zijn stappen kunnen terugkeren. “Ik overweeg om terug te keren bij het Belgische team.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties