Trainers na OHL-Beveren

Giel Vermeulen
| 0 reacties
Trainers na OHL-Beveren
Foto: © SC

Trainers van KSK Beveren Alex Czerniatynski en OH Leuven Rudi Cossey bespreken de match en kijken uit naar volgende week.

Czerniatynski sprak van een gesloten wedstrijd maar vond dat Beveren wel een goede match had gespeeld. Twee tot drie kansen konden niet benut worden en uiteindelijk was een gelijkspel een juistere weergave geweest. De afwezigheid van Ibou had zeker een rol gespeeld maar was niet van het grootste belang. "Ondanks de kleine kern waar we over beschikken, zijn we toch goed bezig" aldus Czerniatynski, "We laten ploegen met bredere kernen achter ons". "Volgende week tegen Virton moeten we winnen", besloot de trainer.

OHL trainer Cossey vond het een minder mooie wedstrijd dan tegen Tubize de week ervoor. De wedstrijd kwam volgens hem ook moeilijk op gang. Matton had een schitterende wedstrijd gespeeld. Hij trad zijn collega wel bij dat een gelijkspel terechter was geweest.
Cossey lichtte ook toe waarom hij hetzelfde elftal als tegen Tubize had gekozen: "Als spelers het waard zijn, waarom dan anderen laten spelen? Iedereen moet z'n kans krijgen. Ik zal altijd al mijn jongens belangrijk blijven vinden", antwoordde de trainer. Naar de match toe volgende week tegen Eupen besloot Cossey dat het een belangrijke stap wordt, het is een traditioneel moeilijke verplaatsing, maar er moet gewonnen worden.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties