Heerenveen volgt het Gentse goudhaantje

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Heerenveen volgt het Gentse goudhaantje
Foto: © SC

Neemt Trond Sollied in zijn zog ook een Gent-speler mee naar SC Heerenveen? Het kan, want de Friese club zat vorige zaterdag in de tribune tijdens de wedstrijd op Westerlo om Bryan Ruiz te volgen.

Trond Sollied zal ongetwijfeld een wenslijstje afgegeven hebben aan het bestuur van Heerenveen. Op dat lijstje staat wellicht ook de naam van Gent-aanvaller Bryan Ruiz. De Costaricaanse goudhaan van de Buffalo's zou dus straks weleens in Friesland kunnen voetballen.

Het was Riemer Van de Velde, ex-voorzitter van Heerenveen met een gouden oog voor talent, die op de tribune van het Kuipje gespot werd in de wedstrijd tegen Westerlo. Naast Ruiz bekeek Van de Velde ook naar de verrichtingen van Westerlo-speler Nabil Dirar. Heerenveen zou wel pas actief op zoek gaan naar een spits als één van hun huidige spitsen vertrekt. 

"Voor een artiest als Ruiz komen de mensen naar het stadion. We zullen er dan ook alles aan doen om hem hier bij Gent te houden", aldus Gent-voorzitter Ivan De Witte in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties