Club wil Dirar, Wijnants is misnoegd

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Club wil Dirar, Wijnants is misnoegd
Foto: © SC

Club Brugge wil een tweede speler van VC Westerlo naar het Jan Breydelstadion halen. Nabil Dirar is het nieuwste doelwit van blauwzwart. Niet verwonderlijk, want daar ontbeert het team zowat alle kwaliteiten van een topploeg.

In de krant De Morgen had de Brugse sportmanager Luc Devroe laten weten dat Club Brugge interesse had in Nabil Dirar. Dat is Westerlo-manager Herman Wijnants in het verkeerde keelgat geschoten. Hij laakt de handelswijze van de West-Vlamingen.

"Het is nu al voor de tweede keer dat Club Brugge voor onrust zorgt in onze spelersgroep. Eerst halen ze achter onze rug Bernt Evens weg, en nu zeggen ze dat ze Dirar willen inlijven. Als Club interesse heeft in hem, waarom vragen ze dat dan niet gewoon aan ons", vraagt een boze Wijnants zich af in de krant Het Nieuwsblad.

Nabil Dirar heeft nog voor twee seizoenen een contract in de Parel der Kempen. "Er zijn ook nog andere gegadigden. Die clubs hebben zich wel bij ons gemeld. Het gaat om twee Nederlandse toppers en twee andere Belgische teams", aldus Wijnants.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties