Leidt Bayat straks ethische commissie?

Nico Wieme
| 7 reacties
Leidt Bayat straks ethische commissie?
Foto: © SC

Is Mogi Bayat van plan zijn leven te beteren? Volgens de website van Charleroi zou de manager door de Belgische voetbalbond (KBVB) verzocht zijn om de nieuwe ethische commissie te gaan leiden. Bayat heeft naar het schijnt niet meteen neen gezegd.

Laat u vandaag niets wijsmaken. Het is 1 april voor iets. Ook Charleroi neemt zijn fans graag bij de neus. De Henegouwse club maakte zelf bekend dat manager Mogi Bayat voorzitter zou kunnen worden van de ethische commissie van de KBVB.

"Dat beslisten de 18 clubs uit eerste klasse unaniem", staat op de website van de eersteklasser. Dat zal wel, zeker als u weet dat Bayat de nagel aan de doodskist van de voetbalbond is. De flamboyante manager werd door de bond al verscheidene keren op het matje geroepen voor zijn onwelvoeglijk gedrag.

"Mijnheer Bayat neemt het aanbod ernstig in overweging", gaat de website van de Karolo's voort. "Maar hij wil voorlopig geen commentaar geven, om niet voor nog meer controverse te zorgen." Bij de bond is er voorlopig helemaal geen ethische commissie. Er zijn wel plannen in die richting. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties