Losada: 'Ik heb nog met geen enkele club gepraat'

Philippe Crols
| 0 reacties
Losada: 'Ik heb nog met geen enkele club gepraat'
Foto: © SC

Dinsdagavond stond er bij Germinal Beerschot een Praatcafé op het programma. Onder andere Hernan Losada was er te gast en hij had het bijvoorbeeld over zijn toekomst bij de Antwerpse fusieclub.

Losada kreeg de vraag hoe hij zijn toekomst bij Germinal Beerschot ziet. "Momenteel denk ik enkel nog aan Germinal Beerschot. Ik heb hier tenslotte nog drie jaar contract. Maar uiteraard moet je als voetballer wel altijd het hoogste ambiëren. Voetballen in Spanje met een riant contract, daar droom ik van, maar ik weet wel dat het nog lang niet zover is. Bovendien beslis ik niet alleen over een transfer, maar ik kan je wel zeggen dat ik nog met geen enkele club gepraat heb", sprak Losada.

Momenteel is de Argentijnse smaakmaker nog altijd geblesseerd. "Het gaat wel elke dag beter. Ik hoop de wedstrijd tegen KV Mechelen te kunnen halen, maar uiteraard is mijn hoofddoel de bekerfinale. Ik ben ervan overtuigd dat we Anderlecht er nog kunnen uitkegelen", staat op de website van Germinal Beerschot te lezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties