Janevski en AA Gent gaan uit elkaar

De Nijs Michael
| 10 reacties
Janevski en AA Gent gaan uit elkaar
Foto: © SC

Cedomir Janevski zal volgend seizoen niet op de bank zitten als hoofdcoach bij AA Gent, de huidige T3 van de Buffalo's en het bestuur van de Oost-Vlamingen raakten het niet eens en daardoor sprongen de onderhandelingen af.

Michel Louwagie, manager bij AA Gent, bevestigt in Het Laatste Nieuws dat de wegen van Janevski en Gent volgend seizoen scheiden. "We raakten het niet eens over de modaliteiten zoals het loon en de duur van het contract. Bovendien was het voor ons moeilijk om Janevski te beoordelen op zijn capaciteiten als hoofdcoach. Wij hebben hem hier alleen gezien als hulptrainer en dat deed hij heel goed. De beste veldtrainer die ik ooit gezien heb. Maar als hoofdcoach moet ik hem beoordelen op die vijf maanden bij Club Brugge, ik heb te veel twijfels", verklaart Louwagie. 

Janevski gaat echter in de tegenaanval: "Ik vroeg een contract van twee jaar. De club praat toch zo graag over continuïteit. Ach, wat Michel Louwagie zegt, is gewoon een excuus. Ze zijn nooit echt in mij geïnteresseerd geweest. Ik wist dit al lang. In het belang van de club heb ik gezwegen, maar er is altijd iets met Louwagie. Nu is er weer een dispuut over de bekerpremies. Hij ligt altijd in de discussie met de kleedkamer over vanalles en nog wat. Ik vind gewoon dat ze al eerder hadden moeten zeggen dat ze naar iemand anders zochten. Correct zijn duurt het langst. Ik ben bijna honderd procent zeker dat er vorige week al iemand anders heeft getekend. Ik vind het echt heel jammer dat het zo is moeten lopen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties