Lamah overtuigen is de missie van Van Holsbeeck

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Lamah overtuigen is de missie van Van Holsbeeck
Foto: © SC

Roland Lamah wil niet terugkeren naar RSC Anderlecht. Herman Van Holsbeeck, de RSCA-manager, wil hem echter overtuigen om terug naar Brussel te komen. Hij was zondag een aandachtig toeschouwer op de Nederlandse bekerfinale.

Roland Lamah staat al langer bekend als een groot talent. De vleugelaanvaller ontbolsterde dit seizoen helemaal in het shirt van Roda JC. Afgelopen zaterdag speelde hij de bekerfinale tegen Feyenoord Rotterdam, maar de Limburgers verloren die. Herman Van Holsbeeck was niettemin erg onder de indruk van de verrichtingen van hun huurling.

"De Lamah die ik zag, heeft een enorme progressie gemaakt. Hij heeft veel matchritme opgedaan en kan Anderlecht volgend seizoen versterken. Lamah moest misschien maar eens praten met Ariël Jacobs om te zien hoe de sfeer bij onze jonge spelers is veranderd", aldus Van Holsbeeck in de krant Het Nieuwsblad.

Of Lamah effectief naar Anderlecht terugkeert, zal vooral van de speler afhangen. Hij staat momenteel niet te springen om bij Anderlecht terug te keren. Naast Lamah verhuren de Brusselaars ook Cheikh Tioté aan Roda JC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties