Van Holsbeeck reageert op kritiek van Devroe

De Nijs Michael
| 43 reacties
Van Holsbeeck reageert op kritiek van Devroe
Foto: © SC

Luc Devroe, sportmanager bij Club Brugge, haalde gisteren keihard uit naar scheidsrechter Vervecken en Anderlecht. Volgens Devroe probeerde Vervecken Club Brugge met opzet te verzwakken met het oog op de confrontatie in en tegen Anderlecht.

Herman Van Holsbeeck, manager van Anderlecht, reageert vandaag in de kranten. "Ik ken Devroe als iemand die zijn tong drie keer draait voor hij iets zegt. Maar twee speeldagen voor het einde staan we voor een zeer belangrijke wedstrijd, waarin een ticket voor de voorronde van de Champions League op het spel staat. Iedereen bij Brugge en bij ons staat daarvoor onder druk. Maar de uitspraken van Devroe laat ik voor zijn rekening. Ik heb nog nooit een scheidsrechter aangevallen, die mensen hebben het al moeilijk genoeg. Als wij al iets te zeggen hebben, doen wij dat bij scheidsrechtersbaas Jeurissen en niet in de media", countert Van Holsbeeck de aanval van Devroe.

De manager van Anderlecht gaat nog even door over de uitspraken van Devroe: "Er wordt vaak gezegd dat Anderlecht bevoordeeld wordt door de scheidsrechter. Maar ik kan je zeggen dat er evenveel matchen zijn waarin wij ons bestolen voelen. Alleen gaan wij dat niet van de daken schreeuwen. Maar we willen zaterdag ook niet het slachtoffer worden van de uitspraken van Devroe. Natuurlijk zet dit druk op de scheidsrechter die de topper leidt, maar die mag absoluut geen rekening houden met die uitspraken. Want precies dat zal wel de bedoeling zijn van Devroe", aldus Van Holsbeeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties