Cercle bouwt aan de toekomst: jong en Belgisch

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Cercle bouwt aan de toekomst: jong en Belgisch
Foto: © SC

Cercle Brugge bouwt verder aan een Belgische toekomst van de huidige ploeg. Vier huidige spelers tekenden een nieuw contract. Vier jeugdspelers krijgen een plaatsje in de A-kern.

Denis Viane en Anthony Portier tekenden een contract tot medio 2012. Bram Vandenbussche verlengde zijn huidige verbintenis tot 2010. Igor Gjuzelov, na dit seizoen einde contract, tekende voor een jaartje bij met een optie op een extra seizoen.
 
Cercle werkt ook aan de contractverlengingen van Wouter Artz, Frederik Boi en Tony Sergeant (foto). Met Sergeant wordt onderhandeld over een contract voor vier seizoenen. Voor Artz ligt een overeenkomst van één jaar met een optie voor twee bijkomende seizoenen te wachten en Frederik Boi kan een langdurig verbintenis ondertekenen.
 
Eigen jeugd
 
Groen-zwart recruteert volgend seizoen ook vier spelers uit de eigen jeugd. Jelle Shotte, Jonas Buyse, Lukas Van Eenoo en Iwein Catteeuw maken de overstap naar de A-kern. Buyse, Van Eenoo en Catteuw maken allemaal deel uit van de nationale ploeg U17.
 
Ook met de komst van Jo Coppens van Racing Genk, nationale doelman bij de U18, benadrukt Cercle de weg die het op wil: jong en Belgisch. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties