Steppe: 'Chelsea volgt misschien 50 doelmannen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Steppe: 'Chelsea volgt misschien 50 doelmannen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het eerste seizoen als basisspeler in eerste klasse zit er zaterdag op voor Kenny Steppe. De doelman van Germinal Beerschot mag terugblikken op een knap seizoen en kan dat beloond zien met een selectie voor de olympische ploeg.

“Ik hoop uiteraard op een selectie voor de definitieve kern”, zegt Steppe. “Maar dan mis je wel de start van de competitie. Dat is de keerzijde van de medaille. Ik wil heel graag gaan. Je maakt het immers maar één keer in je leven mee. Met het bestuur is er nog niet over gesproken, maar als de definitieve selectie bekend wordt gemaakt en ik zit erbij zullen wel wel eens rond tafel gaan zitten.”
 
Naast de olympische selectie wacht Steppe misschien nog een extra waardering als doelman van het jaar. “Het zou een hele beloning zijn voor mijn seizoen, maar ik zal niet teleurgesteld zijn als iemand anders met de trofee gaat lopen. Zelf heb ik op Olivier Renard gestemd. Hij is een constante keeper en heeft een groot aandeel in de opmars van KV Mechelen na de winterstop.”
 
De goede prestaties van Steppe bleven ook in het buitenland niet onopgemerkt. De Antwerpenaar prijkt op de lijstjes van Chelsea en Tottenham. “Er staan misschien wel vijftig doelmannen op die lijstjes”, relativeert Steppe. “Ik heb hier nog een contract tot 2011 en wil eerst alles op alles zetten voor Germinal Beerschot.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties