Genk ziet Chimedza wel zitten

Philippe Crols
| 11 reacties
Genk ziet Chimedza wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Racing Genk zullen ze niet echt ongelukkig zijn dat het seizoen erop zit. De Limburgers hopen volgend jaar beter voor de dag te komen en zijn volop op zoek naar versterkingen. De naam van Cephas Chimedza is al gevallen.

Tot dusver circuleerden er vooral namen van aanvallers in en rondom de Cristal Arena. Nu wordt er met Cephas Chimedza ook een centrale middenvelder in verband gebracht met Racing Genk.

Chimedza komt momenteel nog uit voor Sint-Truiden waar hij nog een tijdje onder contract ligt. Volgend seizoen speelt STVV wel in de tweede klasse. De Zimbabwaan zelf verklaarde in Het Belang van Limburg wel dat Genk interesse heeft in hem. "Genk heeft interesse in me, maar ik heb verteld dat het eerst bij STVV moet langsgaan."

Op Staaien weten ze nog van niets. "Voorlopig hoorden we nog niets en we zouden Chimedza graag hier houden. Maar als het juiste bedrag op tafel komt is een transfer van elke speler bespreekbaar", laat Mangelschots optekenen.

Chimedza speelde eerder ook nog voor Germinal Beerschot. Daar deed hij het niet slecht, maar de speler had het moeilijk om zijn heimwee te verdringen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties