Sunderland aast op drie Ierse internationals

De Nijs Michael
| 2 reacties
Sunderland aast op drie Ierse internationals
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sunderland-manager Roy Keane kreeg van het bestuur zestig miljoen euro ter beschikking om zomertransfers te realiseren, de Ier lijkt nu vooral interesse te hebben in enkele landgenoten. Hij wil namelijk drie Ierse internationals aantrekken.

Helemaal bovenaan het verlanglijstje van Roy Keane staat Aiden McGeady (foto). De 22-jarige international is al enkele jaren aan de slag bij Celtic en daar doet McGeady het erg goed. Ondanks de goede prestaties van McGeady is de Schotse topclub toch bereid om mee te werken aan een eventuele transfer van de Ier.

Verder volgt Sunderland ook de prestaties van Damien Duff op de voet. De 29-jarige aanvaller ligt momenteel onder contract bij de Engelse topklasser Newcastle United, het is echter niet duidelijk hoeveel Newcastle wil ontvangen bij een transfer van de vleugelspits.

Tot slot heeft Roy Keane ook zijn zinnen gezet op Stephen Hunt. De 27-jarige middenvelder is nog gebonden aan een verbintenis met Reading, maar die club degradeerde intussen naar het Championship. Meer dan waarschijnlijk is het bestuur van de degradant dan ook te verleiden met enkele miljoenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties