Baert: 'In topmatchen kunnen we iets meer'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Baert: 'In topmatchen kunnen we iets meer'
Foto: © SC

Zondagmiddag moet het gebeuren voor Antwerp. De Great old moet niet rekenen op één punt want enkel een overwinning kan de club nog naar de hoogste klasse brengen. Bij een puntendeling ziet het er niet goed uit voor de ploeg van Warren Joyce.

Ook Kevin Baert beseft dat winnen een absolute noodzaak is. "Met een gelijkspel zijn we niets. Enkel winst is voldoende. Ook tegen Lierse was de druk enorm groot en toen lukte het ook. In topmatchen voor eigen volk kan Antwerp altijd net iets meer. Onze supporters zijn fantastisch en zorgen voor een extra motivatie", aldus de middenvelder.

Als de Great Old zondagmiddag wint dan is de kans op een testmatch behoorlijk groot. "We mogen blij zijn dat een testmatch nog mogelijk is, want met het vorige reglement telde de eindstand in de competitie. Bij een testmatch op een neutraal terrein geef ik ons een goede kans, want voor ons zal dat een gewone thuiswedstrijd worden. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Zondag moeten we eerst nog op de Bosuil voorbij Tubeke." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties