Saint-Jean: 'Goede sfeer heeft het verschil gemaakt'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Saint-Jean: 'Goede sfeer heeft het verschil gemaakt'
Foto: © SC

Trainers die onder de douche vliegen en champage die in het rond spuit. Tubeke vierde de promotie naar eerste klasse in stijl, maar trainer Philippe Saint-Jean bleef er indrukwekkend kalm onder het feestgedruis.

“Ik wil de spelers feliciteren voor het gedrag tijdens het kampioenschap”, reageede Saint-Jean. “Vier spelers – Stuckens, Berghmans, Vandenbroeck en Lepoint – verlaten de club, maar zijn er wel voor blijven vechten. Zeer knap. De bijzondere sfeer in de ploeg heeft dit seizoen het verschil gemaakt.”
 
Tubeke kreeg meermaals het etiket opgeplakt van een saaie en verdedigende ploeg. Saint-Jean pareert de kritiek. “Zoals altijd verdedigen we met twee tegen één. Dat geeft de doorslag. We missen de aanvallers en de frisheid om beter te spelen.”
 
Saint-Jean had ook nog een woordje van lof over voor zijn collega-trainer in het rood-witte kamp. “Iedere wedstrijd wordt zijn team beter. Ze hebben een ploeg die klaar is voor eerste klasse.” Daar koopt de oudste club van het land echter niets mee.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties