Daily Record: 'Buffel dicht bij Club Brugge'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Daily Record: 'Buffel dicht bij Club Brugge'
Foto: © SC

Na Mika Väyrynen lijkt het er op dat ook Thomas Buffel volgend seizoen in het blauwzwarte shirt van Club Brugge zal voetballen. Beide partijen zaten gisteren alvast rond de tafel, maar een akkoord is er nog niet. Dat beweert althans The Daily Record.

Thomas Buffel (27) heeft in het Ibrox Park van Glasgow Rangers nog een contract lopen tot het einde van volgend seizoen. De West-Vlaming, veel geplaagd door blessureleed, zit er echter op een dood spoor en wil terug voetballen. Buffel speelde amper vijf van de 68 wedstrijden die Glasgow Rangers vorig seizoen speelde. 

Kees Ploegsma, de manager van Thomas Buffel, bevestigt de interesse van Club Brugge in Thomas Buffel. "Glasgow Rangers is zeker bereid om aan tafel te gaan zitten met een club die interesse heeft in Buffel. Club Brugge toonde die interesse. Buffel vindt de Rangers nog altijd een fantastische club, maar hij wil dringend kunnen voetballen", aldus Ploegsma.

Buffel kan waarschijnlijk naar Brugge verhuizen zonder dat Club er een transferbedrag hoeft voor te betalen. Glasgow Rangers heeft duidelijk zijn broek gescheurd aan de Belg die het voor 3,5 miljoen euro weghaalde bij Feyenoord Rotterdam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties