Drie Engelse clubs volgen Roland Juhasz

Drie Engelse clubs volgen Roland Juhasz
Foto: © SC

Anderlecht heeft heel wat internationals in de kern en dat heeft zo zijn nadelen voor de vice-kampioen. Roland Juhasz heeft tijdens enkele interlands namelijk de interesse van drie Engelse clubs gewekt.

Juhasz is de laatste tijd erg goed op dreef, zo werd hij na afloop van de interland tussen Hongarije en Kroatië tot man van de match gekroond, in de interland tegen Griekenland liet hij zich dan weer opmerken met een doelpunt. Dat is heel wat buitenlandse clubs opgevallen, zo zaten er naar verluidt drie Engelse clubs in de tribune voor de 24-jarige Hongaar. Eén van die clubs zou Newcastle zijn, maar dat werd nog niet bevestigd.

Juhasz blijft rustig bij de berichtgeving, maar toch staat de centrale verdediger open voor een avontuur in de Premier League. "Ik heb ook gehoord dat er Engelse clubs voor mij in de tribune zaten. Natuurlijk is het mijn droom om in de Premier League te voetballen", vertelt Juhasz deze morgen in De Standaard. Toch hoeven de supporters van paars-wit niet meteen te vrezen voor een vertrek van de verdediger. "Denk nu niet dat ik zomaar vertrek bij Anderlecht. Ik verlengde mijn contract en ik voel me goed in België", laat de Hongaar weten.

Bij Anderlecht is men niet op de hoogte van de Engelse interesse, maar manager Herman Van Holsbeeck hanteert dezelfde taktiek als bij Lucas Biglia. Dat wil dus zeggen dat Juhasz mag vertrekken bij een erg goed bod. "Er kan gepraat worden over een gigantisch bod, maar dan moet het echt een gigantisch bod zijn", klonk het bij de manager van paars-wit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties