Polen willen Duitse scalp

Luc Goderis
| 0 reacties
Polen willen Duitse scalp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Polen en Duitsers geen al te beste maatjes zijn wisten we al langer, maar het Poolse tabloid Super Express gaat deze keer wel heel erg ver. Ze eisen, samen met een wansmakelijke fotomontage, niets minder dan "Duitse koppen".

In aanloop van de wedstrijd Duitsland - Polen van aanstaande zondag op het EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland eist Super Express niets minder dan de Duitse hoofden.  De gepubliceerde fotomontage van de Poolse bondscoach Leo Beenhakker spreekt voor zich.

Op de foto is de Nederlander te zien met de afgehakte hoofden van de Duitse bondscoach Joachim Löw en diens aanvoerder Michael Ballack.  De titel van het artikel luidt : "Leo, bezorg onze deze hoofden."

Don Leo kon er alvast niet om lachen.  "Dit toont nog maar eens aan wat voor zieke mensen er hier op de wereld rondlopen.  Ik neem afstand van deze grap en hoop dan ook dat het voortaan alleen over voetbal gaat", walgde de Nederlander. 

Duitsland had minder problemen met de wansmakelijke grap van het tabloid. "De Polen zijn onze buren en vrienden", aldus Theo Zwanziger.  De voorzitter van de Duitse voetbalbond er nog aan toe dat beide bonden een goede verstandhouding hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties