HSV en Ajax volgen Boulahrouz

Philippe Crols
| 0 reacties
HSV en Ajax volgen Boulahrouz
Foto: © SC

Khalid Boulahrouz speelde het afgelopen seizoen amper of niet bij Sevilla, maar stond afgelopen maandag gewoon in de basis bij Nederland tegen Italië. De speler maakte een goede beurt en wordt door een aantal topclubs gevolgd.

Dat Olympique Marseille de prestaties van Khalid Boulahrouz nadrukkelijk volgt, is al eventjes geweten. Volgens Sportweek zouden ook Ajax Amsterdam en Hamburger SV interesse hebben in de Nederlandse international.

Boulahrouz staat momenteel nog onder contract bij Chelsea, maar er wordt niet verwacht dat de Londenaars dwars gaan liggen als er een redelijk bod komt voor de Nederlander. Volgens zijn manager, Rodger Linse, zou Boulahrouz het liefst terugkeren naar Hamburger SV.

Bij HSV speelde hij een tijd geleden ook al en bij die club brak hij ook definitief door. Aan de zijde van Daniël Van Buyten ontpopte hij zich tot een van de beste verdedigers in de Bundesliga. Dat leverde hem een tranfser naar Chelsea op.

Voor het einde van het Europees kampioenschap moet er echter geen nieuws verwacht worden omtrent een eventuele transfer van Boulahrouz.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties