Wasilewski is een beetje boos op Belgische pers

Wasilewski is een beetje boos op Belgische pers
Foto: © SC

Marcin Wasilewski verblijft op dit moment in Oostenrijk waar hij met Polen deelneemt aan het Europees kampioenschap. De speler van Anderlecht heeft het dezer dagen blijkbaar niet echt begrepen op de Belgische journalisten.

Reden daarvoor is het feit dat de Belgische pers het aantal gele kaarten dat Marcin Wasilewski in onze competitie krijgt, iets te nadrukkelijk in de verf zet. Dat is alvast de mening van de verdediger van Anderlecht zelf. Het afgelopen seizoen kreeg hij tot veertien maal toe een geel karton onder zijn neus.

"Het is jullie toch ook al opgevallen dat ik bij Polen heel wat minder gele kaarten pak", vraagt de Pool zich af. "Hoe dat komt? Ik speel in de nationale ploeg samen met andere landgenoten. Die spreken dezelfde taal en dat maakt wel een verschil. Het is alvast makkelijker om te verdedigen", sprak de verdediger van Anderlecht.

Wasilewski vierde onlangs ook zijn 28ste verjaardag. "Trainer Ariël Jacobs stuurde me een berichtje. Dat was wel leuk, maar ik ben niet echt met Anderlecht bezig op dit moment. Polen is hetgeen nu telt."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties