Duitsers aangeslagen na nederlaag

Nico Wieme
| 0 reacties
Duitsers aangeslagen na nederlaag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een dag na de smadelijke 2-1-nederlaag tegen Kroatië likt Duitsland zijn wonden. Drie spelers van de mannschaft kampen met blessures en zijn onzeker voor het beslissende groepsduel tegen Oostenrijk.

Duitsland verloor donderdag met 2-1 tegen de Kroaten. Vooral de manier waarop stemt tot nadenken bij onze oosterburen. Een fris spelend Kroatië speelde de Duitsers bij momenten van het plein. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt bondscoach Joachim Löw in de voorbereiding op de match tegen Oostenrijk met drie geblesseerden af te rekenen. Zowel Lukas Podolski, Philipp Lahm als Marcell Jansen kampen met blessures. 

Drievoudig Duits topschutter Podolski heeft last van een enkelblessure, die hem momenteel zelfs bij het stappen last berokkent. Linksachter Marcell Jansen viel bij een duel in de match ongelukkig op zijn schouder en heeft meer last dan verwacht.


Lahm liep een bloeduitstorting in de kuit en het bovenste enkelgewricht op. De Bayernspeler moet minstens één dag rusten. “Ik heb momenteel pijn, maar ik zie geen enkel probleem voor de match van maandag”, aldus Lahm.


Löw hoopt dat de tijd, hoewel die beperkt is, alle wonden heelt. “Ik hoop dat ik hen alle drie kan opstellen. Toch wacht ik de evolutie van de blessures in de komende dagen af. Het is nog te vroeg voor een prognose”, aldus de geplaagde bondscoach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties