Joachim Löw één duel geschorst

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Joachim Löw één duel geschorst
Foto: © SC

Duits bondscoach Joachim Löw werd tijdens de wedstrijd tegen Oostenrijk naar de tribune gestuurd. Löw werd door de UEFA voor één wedstrijd geschorst. Tegen Portugal zal hij dus niet op de bank zitten.

In de wedstrijd Oostenrijk - Duitsland werd Joachim Löw samen met Josef Hickersberger na 40 minuten naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Mejuto Gonzalez na een conflict met de vierde official. De UEFA heeft vandaag bekendgemaakt dat Löw voor één wedstrijd geschorst wordt. Löw zal dus niet op de bank zitten tegen Portugal, assistent-trainer Hans-Dieter Flick zal de Duitse troepen vanaf de zijlijn de instructies moeten meegeven. 

In het Duitse kamp is men niet echt opgezet met dit nieuws. Volgens teammanager Oliver Bierhoff was een schorsing niet nodig. "Joachim Löw is tegen Oostenrijk zonder waarschuwing naar de tribune gestuurd en is al genoeg gestraft aangezien in de tweede helft niet meer op de bank mocht zitten. Hij heeft niemand beledigd, dat staat ook duidelijk in het rapport van de scheidsrechter. Maar ik ben ervan overtuigd dat de schorsing voor Löw onze ploeg nog extra zal motiveren en dat we het juiste antwoord op het veld zullen geven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties