'Tomasson straks opnieuw een Feyenoorder'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Tomasson straks opnieuw een Feyenoorder'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens RTV Rijnmond speelt de Deense middenvelder/spits Jon Dahl Tomasson komend seizoen weer bij Feyenoord Rotterdam. Volgens de lokale omroep zal hij morgen gepresenteerd worden in De Kuip als nieuwste aanwinst.

Jon Dahl Tomasson staat onder contract bij de Spaanse topklasser FC Villarreal, maar op veel speelgelegenheid kan hij daar niet rekenen. De Deen heeft er nog een verbintenis lopen tot het einde van het komend seizoen. Tomasson heeft onlangs nog te kennen gegeven dat hij graag zou terugkeren naar Nederland.

"In Nederland wordt er mooi voetbal gespeeld. Dat is één van de redenen waarom ik het Nederlandse voetbal ook op de voet volg. Bovendien kom ik er ook goed tot mijn recht", aldus Tomasson die in de Eredivisie voetbalde voor SC Heerenveen en Feyenoord Rotterdam. Met die club veroverde hij ook de UEFA-beker.

De 31-jarige Tomasson was de vierde in lijn na Nihat Kahveçi, Giuseppe Rossi en Guillermo Franco om in de spits te spelen bij El Submarino Amarillo. Bovendien werd de 99-voudig Deense international geteisterd door blessureleed. Hij startte in negen competitiewedstrijden en werd zestien keer uitgespeeld als invaller in het Estadio El Madrigal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties